Амди Бајрам: С. Р. Македонија е моја визија уште од 1996 година (видео)


На годинешниот ромски бал, претседателот на партијата Сојузот на Ромите на Македонија им го честиташе на сите новото име Република Северна Македонија, истакнувајќи дека тоа било негова визија уште од 1996 година.

Loading...

„СРМ значи Сојуз на Ромите во Македонија, СРМ – Северна Република Македонија. Ова е моја визија уште од 1996 година“, истакна Бајрам на отворањето на балот.

WordPress.com

Like it? Share with your friends!

136 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments