(Видео) Адријана “Кеш“ и Бока Димитров снимија дует песна „Пали – гаси“


Борче Димитров и Адријана Ацевска позната како Адријана „Кеш“ сминија заедничка нумера со наслов Пали – гаси“.

Како автор на музиката и текстот се потпишува самиот Бока Димитров, додека продукцијата и аранжманот е на Роберт Билбилов. Видеозаписот е на видеопродукцијата „ДРД Медија“, а режијата е на Драган Ристовски – Дац.

Loading...
WordPress.com

Like it? Share with your friends!

149 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments