Видео: Знае ли Доналд Трамп да затвори чадор??


AP Photo/Andrew Harnik

Дали американскиот претседател Доналд Трамп знае како се затвора чадор?- Е прашањето кое денеска го поставуваат сите светски медиуми.

Погледнете ја снимката која ја насмеа целата планета.

Претседателот на САД Трамп е снимен како влегува во претседателскиот авион и наместо да го затвори чадорот и внесе со себе во авионот, тој чадорот едноставно го остава пред вратата на авионот.

Loading...
WordPress.com

Like it? Share with your friends!

102 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments