Видео: Тепачка на изборот Мис Бум бум за најдобар задник!

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис.

Со години  јавноста го следи овој избор , со години гледаме  „чии задник е најубав и најдобар“, но за сите овие години не се случила ваква сцена.

Loading...

Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала лентата за Мис и си ја ставила на себе.

Причината за ваква шокантна реакција  била љубомората но и фактот дека „само нејзиниот задник бил вистински“.

-Овие останатите се силиконски, истакнала нервозната Алин, но се тоа било залудно.

Галерија тука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here