Групата “Bee Gees” се ренкарнираа во Битола – Видео


Вака добра пародија не сте слушнале до сега. Станува збор за пародија на хитот , ,,Stayin Alive” од страна на дечките од ,,Празни муабети”.

Еве уште нешто вредно да се слушне …

Loading...
WordPress.com

Like it? Share with your friends!

99 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments