Хрватската старлета, пејачка, и актерка  Нивес Целзиус знае како да ги „запали“ своите  следбеници на Инстаграм

Нејзиниот профил е преполн со провокативни фотографии, мегу другите и фотографијата во продолжение каде што Хрватската лепотица во раката држи банана а под фотографијата има и коментар и прашање:

Loading...

внесете малку врескање во денот 💚 💚
Како и да е, дали пеете и во 🍌 пред да го јадете ???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here