Конечно решение: Крушевска Уставна Република Македонија


Деновиве на политичка сцена е актуелен предлогот Република Илинденска Македонија, а во таа конотација говори и екс-пертот за имиња и презимиња Миле Паника, кој пред повеќе од 10 години предвиде како ќе се вика нашата земја. И ден денес ништо не е сменето а и тешто дека во иднина нешто ќе се смени.

WordPress.com

Like it? Share with your friends!

136 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
1
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments