Месинџер воведува нова опција која ќе ги израдува сите


Откако оваа опција се појави на Ватс-ап, и Фејсбук Месинџер ќе ги израдува корисниците кои ќе напишат порака, па ќе посакаат да ја избришат.

Loading...

Фејсбук Месинџер наскоро ќе дозволи бришење на испратените пораки и тоа 10 минути по нивното праќање, пишува, The Verge.

За оваа опција се зборува уште од април, а тестирањето започнало кон крајот на минатиот месец.

WordPress.com

Like it? Share with your friends!

115 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments