Бубамара по шокантната изјава на инстаграм во кратки приказни се обидува да се оправда и да ја разјасни ситуацијата. А ситуацијата е дека таа всушност била пијана 🙂 .

View this post on Instagram

✨✨✨✨. ? @dorotejatipsin @___ceger___ @zoransekicki

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here