“нај” гледаната серија “Игра На тронови” не е баш нај гледана (бонус – грешки од монтажа)

Изгледа дека некој си прави филмови дека оваа серија е најгледана. Ова е листа на најгледани финалиња на тв серии.

Финалето на ГОТ не е ни во топ 10, ни па во топ 15 најгледани.

Loading...

Според оваа листа финалето на ГОТ го излгедаа 19 милиони луѓе, додека на пример финалето на Далас го изгледале 33 милиони или пак последната епизода од Козби шоу 44 милони.

Бројките се за САД, вклучувајки ги сите платформи каде што се прикажува а на светско ниво бројките може да бидат дури и повеќе поразителни.

Последната епизода од „Игра на тронови“ беше прикажана ноќта помеѓу недела и понеделник, а реакциите на фановите и критиките се измешани. Повеќе од милион незадоволни фанови потпишаа петиција со која бараат повторно снимање на осмата сезона

Во продолжение ви нудиме 8 воочливи грешки при монтирањето на “најгледаната” тв серија „Игра на Тронови“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here