„Ципеле“ во изведба на  Енерџи бенд Ѓоко Јовиќ и неговата ќерка


Слушнете како тоа изгледа кога Ѓоко и ќеркичката Теодора ќе отпеат мехахит.

WordPress.com

Like it? Share with your friends!

133 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments