Gossip.mk Со детална сторија во врска со порно сапуницата Карлеуша – Огнен (фото галерија + видео)


Ова со порно скандалот за Јелена Карлеуша и фудбалерот Огнен Врањеш станува интересно. Се обидовме да сврземе крај со крај во врска со случајот но безуспешно. Се изгубивме во целата ситуација и текот на настаните.

Ова е нашето видување во врска со скандалот што настана деновиве помеѓу пеачката Јелена Карлеуша и фудбалерот Огнен Врањеш:

Loading...

Во продолжение и хаотично нафрлани слики од целиот настан :

This slideshow requires JavaScript.

 

WordPress.com

Like it? Share with your friends!

183 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments