Top 10 – Gossip Mak Hits


Ова се најдобрите и највртени 10 македонски песни во моментов. Листата ја креирате вие со гласање за вашата омилена песна. Ќе бидат додадени и предлози за кои исто така може да гласате.

WordPress.com

Like it? Share with your friends!

39 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
1
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments

comments